• denisplast.com

нашата дейност

Ние сме фирма за производство на дограма от ПВЦ и АЛУМИНИЕВИ профили. Също така извършваме частични строителни дейности.

Фирма ДЕНИСПЛАСТ 1 ЕООД е компания, специализирана в производството и монтажа на прозорци, врати и фасадни системи от АЛУМИНИЙ и PVC вече повече от 15 години на българския и европейския пазар. Благодарение на бързите темпове на развитие и отличните резултати, днес компанията е привилегирован партньор в производството и изпълнението на прозорци, врати, фасади, парапети от стъкло и др. Основните приоритети са:
- Изключителна надеждност за клиентите - с което печелим тяхното доверие;
- Внимание към детайлите - помислил е за съвършенството на продуктите и услугите.
- Професионализъм - екип от компетентни хора и професионалисти, обучени да поддържат и непрекъснато подобряват нивото на обслужване;
- Поемане на отговорност;
- Гъвкавост - широката гама от продукти, които произвеждаме и предлагаме, ни позволяват да отговорим на нарастващите нужди на нашите клиенти;
Стремим се да развиваме и разширяваме бизнеса си, докато продължаваме непрекъснато да се учим. Нашата цел е да увеличаваме контакти си, като и да осигурим стабилна поддръжка, качествено обслужване и надеждност на своите клиенти.
В стремежа си да се развиваме непрекъснато както и да подобряваме и разширяваме бизнеса си, като същевременно надграждаме производствените си мощности.
Нашите екипи и партньори са на разположение на нашите клиенти за компетентни съвети относно нашите продукти, тяхната поддръжка, експлоатация и правилно функциониране.
 Нашата фирма изнася по поръчки дограма за страните от Европейския Съюз: Белгия, Франция и Люксембург.'

 

Мнения
  • Много съм доволен от предлаганите услуги
    Георгиев,
  • Бързо обслужване и добро качество
    Димитров,

 

Следвайте ни във Facebook